Beeld © ANP/Patrick Harderwijk

Verliefde Manon en Guus willen 'zo snel mogelijk trouwen'

30 juni 2020 16:21

Tortelduifjes Manon Meijers en Guus Meeuwis zouden deze zomer in het huwelijksbootje stappen, maar dat liep even anders... In het nieuwe '100%NL Magazine' vertelt het tweetal hoe nu verder.

"Zolang we het feest niet kunnen vieren wat we voor ogen hadden, houden we de plannen nog even bij ons"

Bruiloft Guus Meeuwis en Manon Meijers gaat zeer bijzonder worden

02:03

In het interview laat de zanger weten nog geen idee te hebben hoe hun zomer gaat verlopen. Wel hebben ze inmiddels besloten de bruiloft volledig uit te stellen, tot nader order. Guus: "Zolang we het feest niet kunnen vieren dat we voor ogen hadden, houden we de plannen nog even bij ons." Wel is het de bedoeling om elkaar zo snel mogelijk het jawoord te geven. "Zodra het kan, gaan we juichend naar het altaar", aldus de verliefde zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pop-upclub Guus Meeuwis is regelrechte hit

De Brabander vroeg zijn liefste vorige zomer ten huwelijk in Portugal, de kinderen zaten in het complot. "Toen we terugkwamen van het eten hadden ze alles heel mooi versierd en gezellig gemaakt", vertelt Manon over het romantische aanzoek. "En toen Guus op één knie ging, stonden er vier kids, die eerst op hun buik lagen mee te kijken, te juichen op het balkon." Hoewel Guus al dagen op was van de zenuwen, kwam het voor de styliste als een complete verrassing. Manon: "Ik had niets gemerkt! Ik had niets in de gaten.”

De bruiloft mag dan wellicht nu niet doorgaan, Guus en Manon hebben het alsnog hartstikke druk met de bouw van hun nieuwe huis in Tilburg. Manon, die zegt van Brabant te gaan houden, vindt het 'hartstikke leuk' dat ze straks in Tilburg woont. En ook de kinderen kunnen niet wachten, al kan het stel zich overal wel aarden. Guus: "Wie weet dat we ooit nog een keer naar Portugal zullen gaan, maar dat zal niet voor altijd zijn.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Manon Meijers not amused met verloofde Guus Meeuwis

Het hele interview lees je in het nieuwe 100%NL Magazine dat vanaf 2 juli in de winkels ligt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!