Beeld © ANP

Groot geheim onthuld: dit is de achternaam van boer Tom

30 juni 2020 17:04

Sinds zijn deelname aan 'Boer zoekt Vrouw' staat hij bekend als 'boer Tom' en slechts een klein groepje mensen weet de achternaam van het 47-jarige televisiegezicht. Dat deert hem echter niet, vertelt de tulpenkweker in de nieuwe editie van ’100%NL Magazine’.

"Als je de naam Tom Groot hoort, weten mensen niet dat ik dat ben"

Voluit heet hij Tom Groot, maar de voormalig Boer zoekt Vrouw-kandidaat wordt altijd aangesproken als boer Tom. Gelukkig maakt hij er zelf geen groot probleem van: "Als je de naam Tom Groot hoort, weten mensen niet dat ik dat ben. Maar als je boer Tom hoort wel. Ik vind het niet vervelend. Boeren zijn de basis van de keten. (...) Ik ben er hartstikke trots op om daar bij te horen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milou uit BzV ziet haar voormalige concurrenten weer

Tom deed in 2014 mee aan het programma en hoewel het hem veel heeft gegeven (een eigen boek en een plek bij Eigen Huis & Tuin), leverde het hem geen nieuwe liefde op. In het blad blikt de boer desondanks met een goed gevoel terug op zijn deelname. Volgens Tom was het 'een enorm mooie ervaring waarin ik veel geleerd heb over mezelf en meer mensenkennis heb gekregen'.

Slechts drie dagen na de laatste aflevering liep hij Marieke tegen het lijf. Tom: "Dat klikte vanaf het eerste moment. We zijn superblij met elkaar." Ook boerin Annemiek vond niet de liefde tijdens het programma, maar erna. In onderstaande video vertelt ze alles over haar nieuwe vlam.

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw denkt nu al aan samenwonen

02:23
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Boer Tom presenteert zelf geschreven Tuingids

Het hele interview lees je in het nieuwe 100%NL Magazine dat vanaf 2 juli in de winkels ligt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!