Beeld © ANP

Edsilia: moet raar lopen willen kinderen niet entertainment in

30 juni 2020 20:50

Muziek bepaalt voor een groot deel het leven van Edsilia Rombley (42) en haar gezin. "Wij zijn geïnjecteerd met muziek", vertelt de zangeres aan '100%NL Magazine'. Het zal haar dan ook niets verbazen als haar kids ook die kant op gaan.

"Muzikaliteit zit er gewoon in, onze families zijn beiden muzikaal of met muziek opgevoed"

Volgens Edsilia hebben haar kinderen nu thuis ook al continu muziek aan. "Je kunt er niet omheen", grapt de zangeres in het blad. Met een moeder als zangeres en een vader als producent zat de liefde voor muziek er bij hun kroost al op jonge leeftijd goed in. "Ik vermoed dat mijn kinderen wel iets in het entertainment gaan doen", vertelt de soulzangeres dan ook. "Muzikaliteit zit er gewoon in, onze families zijn beiden muzikaal of met muziek opgevoed. Het zou raar moeten lopen als er niets bij de kinderen zat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia Rombley en Kenny B bundelen krachten voor duet

Maar voor Edsilia is het allerbelangrijkste dat haar kinderen iets doen waar ze blij van worden: "Als dat iets is waarbij ik kan helpen, doe ik dat graag."

Fajah Lourens denkt daar hetzelfde over. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt de actrice dat haar zoon grote ambities heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia Rombley deelt het geheim achter haar 20-jarige relatie

Het hele interview lees je in het nieuwe 100%NL Magazine dat vanaf 2 juli in de winkels ligt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!