Beeld © ANP

Sia (44): 'Ik ben oma geworden! Hoe bizar is dat?'

01 juli 2020 03:13

Nadat Sia in mei liet weten moeder te zijn geworden van twee 18-jarige adoptiezoons, is haar familie nu uitgebreid met twee kleinkinderen. Haar jongste zoon verwelkomde de baby's, wat Sia op haar 44e oma heeft gemaakt. De zangeres vertelde over dit heugelijke nieuws in een interview met Apple Music.

"Ik ga proberen om ze me 'Lovey' te laten noemen, net zoals de kleinkinderen van Kris Jenner doen"

"Ik ben een f*cking oma! Hoe bizar is dat? Ze noemen me 'Nana', maar zo wil ik eigenlijk niet genoemd worden. Ik ga proberen om ze me 'Lovey' te laten noemen, net zoals de kleinkinderen van Kris Jenner doen", aldus de Australische zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Sia heeft twee 18-jarige jongens geadopteerd

Ook vertelde ze over hoe het gezinsleven eruit ziet na de adoptie van haar jongens. "Het was een behoorlijke achtbaan waar we in zaten. Ze hebben in 18 jaar in 18 verschillende pleeggezinnen gewoond, wat traumatisch is. Met die geschiedenis en het feit dat ze zwart zijn, heb ik ze uitgelegd dat ik er alles aan zal doen om hen veilig te houden. Ik wil niet dat ze in de problemen raken en in de gevangenis belanden."

"Ik schaam me er eigenlijk voor dat ik twee zwarte jongens moest adopteren om echt te begrijpen met welke raciale ongelijkheid zij dagelijks te maken hebben in de Verenigde Staten. Ik ben bang voor hen, zeker met alles wat er nu gaande is."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!