Beeld © ANP

Dit jurylid vervangt Dan Karaty in Holland's Got Talent

01 juli 2020 18:36

Er vindt een grote verandering plaats in de opstelling van 'Holland's Got Talent'. Het draaien voor het nieuwe seizoen gaat bijna van start, maar helaas moet Dan Karaty verstek laten gaan. Maar wie schuift dan aan in het talentenprogramma? Dat kan RTL Boulevard nu onthullen.

Sinds 2010 is Dan Karaty het vaste gezicht in de jury van het talentenprogramma. Maar omdat de Amerikaan het land niet in komt, kan hij definitief niet jureren in de corona-proof versie van Holland's Got Talent. Er zit voor de programmamakers niets anders op dan een waardige vervanger te zoeken, en die hebben ze gevonden. Niemand minder dan Ali B staat klaar om het jury-stokje van de choreograaf over te nemen. Samen met Paul de Leeuw, Chantal Janzen en Angela Groothuizen maakt hij de jury compleet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dan Karaty weg bij Dance Dance Dance

Als één van gezichten van The Voice of Holland heeft Ali al de nodige jury-ervaring opgedaan om in de voetsporen van Dan te treden (zie video). Veel tijd om zijn nieuwe klus voor te bereiden is er trouwens niet, want morgen staan de eerste opnames al op de planning. 

Ali B: "Ik vind het jammer dat Dan er niet bij kan zijn, maar ik kijk er erg naar uit om aan Holland’s Got Talent mee te werken. De afwisseling van zoveel verschillende mensen met uiteenlopende talenten maakt Holland’s Got Talent juist zo leuk", vertelt Ali. 

Peter van der Vorst is ook blij met Ali. "Sinds X Factor en natuurlijk bij The voice of Holland heeft bewezen dat hij een fantastisch jurylid is, dat met humor en kunde mensen kan beoordelen op hun prestaties. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat Dan door de vliegrestricties niet bij de audities van Holland’s Got Talent kan zijn. Hij is een zeer gewaardeerd jurylid en zodra de omstandigheden dat toelaten, kan hij zijn juryplek weer innemen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!