Beeld © ANP

Pierce Brosnan niet langer zuur om ontslag als James Bond

01 juli 2020 11:20

Terugblikkend op zijn rol als James Bond heeft Pierce Brosnan (67) geen spijt dat hij ooit aan het 007-avontuur is begonnen dat met een telefoontje in 2004 zo abrupt eindigde. Dat vertelt hij woensdag in een interview met 'The Guardian'.

"Van Bond blijf je genieten en daardoor heb ik ook een fantastische carrière gehad"

Na zijn laatste film als Bond in Die Another Day (2002) kreeg Pierce in 2004 telefonisch te horen dat de producers de franchise wilden rebooten en een nieuwe hoofdrolspeler wilden casten. Destijds voelde de acteur zich bij het grofvuil gezet, maar anno 2020 kijkt hij er anders tegenaan. "Er is geen spijt. Ik laat spijt niet in mijn wereld toe, dat leidt alleen maar tot meer ellende en meer spijt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Er komt een spin-off over dochter James Bond'

De Ier is juist dankbaar voor de kans die hij kreeg toen hij de rol van James Bond mocht spelen in de film Goldeneye uit 1995. "Van Bond blijf je genieten en daardoor heb ik ook een fantastische carrière gehad. Als je eenmaal het label van Bond hebt, draag je dat altijd met je mee. Dus je kan er maar beter vrede mee hebben en begrijpen wat het is om door die deuren te lopen en de rol van James Bond op te pakken."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!