Beeld © ANP

Zoontje Bridget Maasland maakt zich op voor spannende avond

01 juli 2020 13:34

Even leek het erop dat het coronavirus roet in het eten zou gooien voor veel achtste-groepers, maar de traditionele eindmusical is ook dit jaar weer een feit. Ook Mees, het zoontje van Bridget Maasland, mag vanavond het podium op en de presentatrice is zo trots als aan pauw.

"Kleine jongens worden groot, toi toi toi"

Mama Bridget deelt voor de gelegenheid een complete hommage aan haar zoon - voor wie het niet de eerste keer op het podium wordt - via Instagram Stories. Mees is al vanaf kleins af aan dol op de spotlights, zo blijkt uit de snoezige kiekjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland dankbaar voor terugkeer op televisie

Het gezicht van De Zwakste Schakel deelt om te beginnen een foto van haar grote vent gemaakt tijdens zijn allereerste optreden met school. En de plaatjes volgen elkaar in rap tempo op; zo is Mees te zien bij Hans Klok, op de rode loper, bij de opnames van The voice of Holland en met grote helden Ronnie Flex en Jandino. 'Kleine jongens worden groot, toi toi toi', schrijft Bridget tot slot bij een foto van hen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes kan Bridget Maasland niet genoeg bedanken

De presentatrice heeft een turbulente periode achter de rug. Zo kwam haar veelbesproken relatie met André Hazes een paar maanden geleden ten eind. De presentatrice focust zich nu vooral op de toekomst, vertelt ze in deze video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!