Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Waarom Jordy twee verschillende schoenen droeg op date

01 juli 2020 14:25

Start hij een nieuwe modetrend? Is zijn linkerbeen iets korter dan zijn rechterbeen? De schoenenkeuze van Jordy riep nogal wat vragen op in de nieuwste aflevering van 'De Bachelorette'. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe het modestatement tot stand is gekomen. Let op, dit artikel bevat spoilers over aflevering 8.

"Ik liep naar de jongens toe om te vragen welke schoenen beter passen onder mijn outfit"

Joey staat met twee zoenen voor op de rest van de mannen van De Bachelorette, maar Jordy maakt in de nieuwste aflevering een flinke inhaalslag. Met zijn charmes weet hij Gaby om zijn vinger te winden. De vraag is alleen of zij valt voor de laatste schoenenkeuze van de casanova. Onder zijn outfit droeg hij namelijk een sneaker aan zijn linkervoet en een nette schoen aan zijn rechter. Hoe zit dat precies?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy uit De Bachelorette wilde bekend worden in dít programma

Jordy is de beroerdste niet en vertelt het verhaal erachter. "Ik liep naar de jongens toe om te vragen welke schoenen beter passen onder mijn outfit", legt hij uit. "Toen ik wegliep ging ik terug naar mijn kamer om uiteindelijk de loafers aan te trekken. Ze (de programmamakers, red.) hebben dat stukje er zo te zien uitgelaten." 

Gaby Blaaser had voor lange tijd een top vier van favoriete mannen, maar in aflevering 8 geeft ze aan toch te twijfelen. Eén van de mannen die zo lang tot haar favorieten behoorde, gaat naar huis. 

De Bachelorette zie je elke woensdag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!