Beeld © Instagram @shanekluivert

Familie Kluivert hangt de slingers op voor jarige Patrick

01 juli 2020 16:05

Taart, ballonnen en een hele hoop felicitaties vandaag voor Patrick Kluivert. De oud-voetballer is namelijk 44 lentes jong geworden en zijn familie laat het heugelijke moment niet zomaar voorbijgaan.

"Van jou houden is altijd makkelijk"

Rossana, de vrouw van Patrick, grijpt haar kans om haar mannetje in het zonnetje te zetten. 'Ik wil de meest goedhartige en bedachtzame echtgenoot en vader ooit feliciteren', schrijft ze op Instagram. 'Van jou houden is altijd makkelijk.' Ook verzekert ze dat er 'geen liever persoon op deze aarde' bestaat dan Patrick. 'Vandaag vieren we het leven zoals we elke dag doen', sluit Rossana haar bericht af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Kluivert viert verjaardag van zoon Quincy

Ook Patricks jongste zoontje Shane zet de spotlights op de bijzondere leeftijd die hij bereikt heeft. 'Een fijne verjaardag gewenst aan mijn idool, maar nog belangrijke mijn fantastische vader', laat de kleine voetballer weten. 'Ik hou van je, papa.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert deelt hoe trots ze is op zoontje Shane

Shane zit niet stil. Het kleine mannetje kan voetballen als de beste, maar is ook een keukenprins. Hij vertelt over zijn nieuwe vegetarische kookboek in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!