Beeld © ANP

Paris Jackson over geaardheid: 'Papa wist het van jongs af aan'

01 juli 2020 17:20

Michael Jacksons dochter Paris (22) vertelt in haar nieuwe Facebook-serie 'Unfiltered' over haar relatie met haar overleden vader. Eén van de onderwerpen die ze aansnijdt is haar geaardheid en hoe oké de King of Pop daarmee zou zijn geweest.

"Er zijn maar weinig kinderen die dat meemaken"

Paris heeft veel steun gehad aan de gedachte dat haar vader Michael haar geaardheid zou hebben geaccepteerd. In haar Facebook-serie vertelt ze dat de King of Pop altijd al dacht dat ze 'nooit met een gast zou trouwen.' "Ik dacht zelf ook dat ik met een vrouw zou eindigen. Ik heb met veel meer vrouwen gedatet dan met mannen", vertelt Paris. "Maar mensen hebben alleen maar lange relaties gezien en die waren altijd met mannen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Jackson gebruikt muziek om haar verhaal te vertellen

"Het heeft niets te maken met wat er in je broek zit", vertelt Paris over haar geaardheid. Zo stelt ze niet biseksueel te zijn, omdat ze met meer dan 'alleen mannen en vrouwen' te hebben gedatet. "Ik heb ook weleens een relatie gehad met een man met een vagina." Paris valt op 'hoe je bent als mens.' Haar vader Michael had het al door, vertelt ze. "Hij zag het al van jongs af aan. Ik denk dat hij mijn energie goed aanvoelde en plaagde me zoals hij dat ook bij mijn broers deed: 'Oh, heb je een vriendinnetje?'" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Jackson neemt letterlijk heft in eigen handen

Paris prijst zichzelf 'gelukkig' dat Michael dat al aanvoelde. "Vooral omdat ik zo jong was, ik denk 8 of 9. Er zijn maar weinig kinderen die dat meemaken", verklaart ze. De dochter van de populaire zanger heeft nu een relatie met Gabriel Glenn. "Het is fijn om eindelijk een thuis te hebben, want dat heb ik al heel lang niet gehad. Mijn enige thuis hiervoor was met mijn vader en nu heb ik dat met Gabe. Ik ben heel gelukkig." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Jackson scoort filmrol als Jezus

Het leven van Paris is niet altijd even makkelijk. De zangeres wordt nagejaagd door de paparazzi en dat valt haar zwaar. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!