Beeld © Instagram @xellycvk

Xelly Cabau laat hoofd niet hangen na cancelen bruiloft

02 juli 2020 11:19

Xelly Cabau zou eigenlijk deze week haar jawoord geven in Italië, maar zag haar sprookjeshuwelijk in rook opgaan door het coronavirus. De visagiste gaat echter niet bij de pakken neerzitten.

"Al meer dan 12 jaar samen! Samen jong, samen oud"

Xellly blijft op haar Instagram positief en met liefde strooien. 'Wegens corona hebben wij het een jaartje verzet, maar hey look at us', schrijft ze bij een verzameling romantische kiekjes - gemaakt door een toevallige bijstaander op straat.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Xelly Cabau heeft hét geheim tegen de coronakilo's

Ze gebruikt het moment meteen om haar aanstaande man te laten weten hoe gek ze op hem is. 'Al meer dan 12 jaar samen! Samen jong, samen oud. Mijn alles Yono en Beer: de liefdes van mijn leven! A neverending love story', aldus een gelukkige Xelly.

De YouTuber liet eind mei weten haar huwelijk officieel te verplaatsen naar volgend jaar. Het was voor het stel al snel duidelijk dat het feest niet door kon gaan, maar het bruidspaar besloot te wachten met definitief cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren. "Veel mensen hadden al een ticket geboekt en wij hebben zelf ook natuurlijk van alles geboekt aan overnachtingen", vertelde Xelly in haar vlog. "Maar we wilden natuurlijk vooral voor de gasten dat ze niet voor niks een ticket hadden geboekt en wel hun geld terug konden krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Moederdag was nog nooit zo mooi voor Xelly Cabau van Kasbergen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!