Beeld © Wessel de Groot

Aan deze chateau-bewoner ergeren de Meilandjes zich het meest

04 juli 2020 10:00

Wonen op een chateau: het klinkt heerlijk, maar als je met z'n allen een woning deelt leidt dat natuurlijk ook wel eens tot irritatie. Dat geldt ook voor de familie Meiland. In 'Chateau Meiland' zien we regelmatig dat ze elkaar een lekkere sneer geven, maar er is één bewoner die voor de meeste ergernis zorgt.

"Dan toch wel Bommel"

Op het Instagram-account van Maxime hebben Martien en zijzelf een Q&A gedaan waarin ze antwoord geven op allerlei vragen. Eén vraag is welke bewoner van het chateau tot de grootste irritaties leidt.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Maxime Meiland geeft toe: kledinglijn deels van AliExpress

Vader en dochter zijn eensgezind: Bommel. Zelf hebben ze weinig moeite met de hond, die vaak nogal hysterisch wordt als er gasten zijn. "Voor ons is het een hele lieve hond", zegt Martien. "Maar als er mensen komen, dan is het niet te doen." Ook het leveren van goederen is iedere week weer een probleem. "Met die vrachtwagen op woensdag en donderdag is het allemaal niks."

Onlangs kwam Maxime Meiland onder vuur te liggen vanwege haar kledinglijn. Een deel daarvan zou ze namelijk hebben gekopieerd van AliExpress. In de video hieronder vertelt ze er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!