Beeld © ANP

Everon Jackson Hooi openhartig over liefdeshereniging met Jozua

04 juli 2020 11:55

Everon Jackson Hooi en zijn grote liefde Jozua waren verloofd, maar besloten vorig jaar om ieder hun eigen weg te gaan. Na een korte break kwamen de twee erachter dat ze nooit zijn opgehouden met van elkaar houden. In 'Goede Tijden, Zomer Tijden' vertelt de 38-jarige acteur nu openhartig over hun toekomstplannen.

"Jozua is echt mijn rustpunt"

Everon kan helemaal zichzelf zijn bij zijn liefste. "Als we elkaar zien dan genieten we echt van quality time samen", vertelt hij met een grote glimlach. Wat de tortelduifjes zoals doen: genieten van familie en heel veel Netflixen. "Jozua is echt mijn rustpunt en ik ben heel happy met hem", aldus de GTST-ster. Of Everon en Jozua een toekomst voor zich zien met kids, vertelt hij in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

GTST-acteur Everon Jackson Hooi is terug bij ex-verloofde

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tanja Jess stond doodsangsten uit tijdens opnames GTST-cliff

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is Jette van der Meij te gast, die al jarenlang de rol van Laura Selmhorst op zich neemt. En ze is niet alleen, maar met haar soapkleinkind Ruud Feltkamp, die de serie in 2018 verliet.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!