Beeld © ANP

Rico Verhoeven en Nick Schilder scoren rol in zelfde film

03 juli 2020 09:04

Kickbokskampioen Rico Verhoeven, Nicolette Kluijver en zanger Nick Schilder hebben een rol bemachtigd in het derde en laatste deel in de succesvolle 'Misfit'-reeks. Verhoeven zal te zien zijn als kickbokser, Schilder speelt een invloedrijke platenbaas en Kluijver is gecast als presentatrice.

Dat maakten producent NewBe en distributeur Splendid Film vrijdag bekend. Rico was al eerder in een film te zien; hij speelde een bijrol in bioscoophit De Film van Dylan Haegens. Maar voor Nick is het wel de eerste keer dat hij een rol speelt. De Volendamse chansonnier was wel als zichzelf te zien in hitfilm Gooische Vrouwen II.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven deelt nogal cryptische boodschap

De bekende namen uit de vorige Misfit-delen, zoals Djamila en Niek Roozen, keren ook in de derde film terug. De opnames van Misfit: De Finale, zoals de film officieel heet, zijn vorige week van start gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick Schilder beseft dat succes niet vanzelfsprekend is

In Misfit 3 beginnen Julia, Nick en Sterre het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nieuwe liefde voor Rico Verhoeven'

De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof. Misfit: De Finale is in december in de Nederlandse bioscopen te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!