Jan Smit Beeld © ANP

Jan Smit deelt emotioneel gezinsmoment

03 juli 2020 10:24

Het gebeurt niet vaak dat Jan Smit een foto deelt van zijn gezinnetje. Nu heeft de zanger een goede reden, want gisteravond ontving hij eindelijk zijn lintje en dat was een bijzonder moment voor het hele gezin.

"Het was een bijzonder en emotioneel moment gisteravond, om in het bijzijn van mijn gezin een lintje te mogen ontvangen"

Jan deelt op Instagram foto's van het opspelden van het lintje. 'Het was een bijzonder en emotioneel moment gisteravond, om in het bijzijn van mijn gezin een lintje te mogen ontvangen. Ik ben heel dankbaar dat zoveel mensen en instanties mij hebben aanbevolen!' Jan is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Samen met zijn vrouw Liza, bonusdochter Fem, dochter Emma en zoon Senn staat hij trots op de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit staat stil bij overleden beste vriend Jaap Buijs

Jan hoorde op 24 april dat hij een onderscheiding zou krijgen. Vanwege de coronacrisis moest hij het toen nog met een doos gebak doen want de uitreiking van het lintje werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De zanger is met zijn 34 jaar de jongste Nederlander die dit jaar een lintje krijgt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Muziek maken sleept Jan Smit door burn-out

Jan Smit legde vorig jaar zijn werk neer, omdat hij last heeft van een burn-out. Het krijgen van het lintje was daarom extra speciaal voor de presentator.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!