Beeld © Instagram @xellycvk

Xelly Cabau proeft alsnog van haar Italiaanse droombruiloft

03 juli 2020 20:15

Het sprookjeshuwelijk van Xelly Cabau mocht dan vanwege het coronavirus deze week niet plaatsvinden, de influencer heeft de bijzondere dag alsnog gevierd met vrienden en familie. Tot grote verrassing van Xelly zelf.

"Deze dag gisteren was niet normaal"

Xelly zou eigenlijk deze week haar ja-woord geven in Italië, maar zag haar sprookjeshuwelijk in rook opgaan door het coronavirus. Om haar op te vrolijken besloten vrienden en familie van het bruidspaar het stel alsnog in het zonnetje te zetten. 'Deze dag gisteren was niet normaal’, blikt Xelly terug via Instagram Stories - waarna ze een reeks foto's deelt van de 'mega dag'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Xelly Cabau laat hoofd niet hangen na cancelen bruiloft

Omdat ze eigenlijk met zijn allen in Italië zouden verblijven, werden Xelly en haar verloofde Beer wakker gemaakt met een heerlijk ontbijtje. Lekker lang ontbijten zat er echter niet in, want daarna moesten de twee snel door voor een heerlijke spa-behandeling. Helemaal zen gingen ze vervolgens met zoontje Yono koekjes bakken, om vervolgens samen met alle lieve vrienden en familie te genieten van een heerlijk Italiaans diner.

De bijzonder dag werd afgesloten in het hotel, waar de twee tot hun grote verrassing een avond mochten overnachten. 'Helemaal onze kamer versierd', schrijft de visagiste dankbaar bij het aanzicht van de romantische kamer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau heeft hét geheim tegen de coronakilo's

De YouTuber liet eind mei weten haar huwelijk officieel te verplaatsen naar volgend jaar. Het was voor het stel al snel duidelijk dat het feest niet door kon gaan, maar het bruidspaar besloot te wachten met definitief cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren. "Veel mensen hadden al een ticket geboekt en wij hebben zelf ook natuurlijk van alles geboekt aan overnachtingen", vertelde Xelly in haar vlog. "Maar we wilden natuurlijk vooral voor de gasten dat ze niet voor niks een ticket hadden geboekt en wel hun geld terug konden krijgen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!