Beeld © ANP

Donny Roelvink nam facings uit jaloezie

03 juli 2020 23:43

Donny Roelvink erkent dat er eigenlijk niets mis was met zijn gebit voordat hij besloot een hagelwit nieuw exemplaar te bestellen. Dat daarvoor zijn tanden grotendeels weg moesten worden geslepen, zit hij niet mee.

"Het is een kwestie van smaak"

"Ik heb natuurlijk een vader en een broer die een stapje eerder waren met deze tanden en daar werd ik stiekem gewoon een beetje jaloers op. Het is een kwestie van smaak", zo legde de 22-jarige Donny vrijdag uit in Op1.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo ziet Donny Roelvink eruit zónder neptanden

Over de behandeling ontstond veel kritiek nadat Donny een foto op Instagram plaatste waarop duidelijk de gaten in zijn gebit waren te zien. "De één vindt het niks en tegen dat soort mensen zeg ik dan ook: doe het vooral niet. Het is iets wat je voor jezelf moet besluiten. Het is net als mensen die plastische chirurgie ondergaan. Het is gewoon een stukje smaak."

Een tandarts, die ook aan tafel zat, waarschuwde Donny dat uiteindelijk vijftien procent van zijn tanden afsterft door zijn ingreep. De realityster moest toegeven dat hij dat niet wist, maar zelfs met die kennis op zak had hij het waarschijnlijk gedaan. "Dan had ik het risico ook genomen", aldus de jongste zoon van zanger Dries.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!