Beeld © ANP

Patty Brard kan eindelijk grote liefde Antoine in armen sluiten

05 juli 2020 20:01

Het eventjes geduurd, maar Patty Brard (65) heeft haar grote liefde Antoine van de Vijver (60) weer bij zich. O Instagram vertelt ze dat ze lange tijd uit elkaar moesten blijven door het coronavirus.

"Eindelijk weer samen na 8 weken"

Doordat Patty en Antoine op andere plekken waren tijdens de coronacrisis, moesten ze elkaar een tijdje missen. Maar daar is nu weer verandering in gekomen. 'Eindelijk weer samen na 8 weken', meldt de presentatrice bij een zoete foto met haar lief op Instagram. Ze is naar Ibiza afgereisd, waar ze samen met haar echtgenoot de komende tijd doorbrengt. 'Home is where the heart is', schrijft ze erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Patty Brard in tranen na bezoek buitenshuis: 'Wat een rijkdom'

Patty's volgers hebben medelijden en zijn heel blij voor haar dat ze weer herenigd zijn. 'Wow, 8 weken is lang! Geniet lekker daar op je prachtige berg!' laat Koos van Plateringen achter onder het bericht. 'Alleen maar liefde', stelt een ander. 'Wauw, dat is zeker lang. Daarom nu extra genieten', vindt een ander. 

Voor de coronacrisis kwam Patty met een zeer onthullend boek over haar turbulente leven. Haar voormalige Luv'-collega's waren er echter niet van gediend. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!