Beeld © Netflix

White Lines-actrice 'datet met broertje uit de serie'

05 juli 2020 20:37

De vonk is overgesprongen tussen Laura Haddock (34) en haar 'broertje' Tom Rhys Harries (27) uit de serie 'White Lines'. In de Netflix-show zijn ze familie, maar in het echte leven zouden ze met elkaar aan het daten geslagen te zijn.

"Ze heeft Tom aan al haar vrienden geïntroduceerd en ziet echt een toekomst met hem" 

Laura en Tom zouden het heel gezellig hebben, meldt Mail Online. In White Lines speelt Tom het broertje van Laura, maar inmiddels is de liefdesvonk volledig overslagen. De actrice was hiervoor nog getrouwd met The Hunger Games-acteur Sam Clafin. De twee kondigden hun scheiding in 2019 na zes jaar huwelijk aan. "Ze zijn vaak samen en willen nóg een serie samen opnemen", vertelt een bron aan de Britse krant. "Ze heeft Tom aan al haar vrienden geïntroduceerd en ziet echt een toekomst met hem." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen Netflix-hit White Lines lijkt er écht te komen

Sam en Laura waren zes jaar getrouwd en kregen twee kinderen samen; Pip (5) en Margot (2). 'We hebben besloten om officieel uit elkaar te gaan', liet het stel weten in hun Instagram Stories. Ze gaven aan nog altijd 'vrienden' te blijven en 'elkaar te steunen.' 'We zullen verder geen commentaar op leveren', gaven ze verder aan. Of Laura's relatie met Tom de reden van hun breuk is, is onbekend. 

Niet alleen White Lines is een succesnummer voor Netflix, ook de pikante film 365 Days doet het goed. Maar daar kwam ook behoorlijk wat kritiek op, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!