Beeld © YouTube-kanaal Talk To My Manager

Olivia van EOTB over ongeluk: 'Ik ben sindsdien aan het afzien'

06 juli 2020 12:45

De 23-jarige Olivia staat sinds haar deelname aan het zesde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' bekend als het prinsesje van de groep. Wat veel mensen niet weten is dat er een groot verdriet schuilgaat achter haar volle lippen en blonde lokken. In een nieuwe aflevering van 'Talk To My Manager' doet de realityster een boekje open.

"Ik ben echt drie jaar al heel erg aan het afzien"

De Antwerpse leeft naar naar eigen zeggen al drie jaar in een 'hel' nadat ze betrokken raakte bij een ernstig ongeluk. Sinds het ongeval is het gevoel uit haar linkerbeen weg en gaat lopen lastig, iets waarvoor ze regelmatig pijnlijke testen en controles moet ondergaan.

Wat het extra moeilijk maakt is dat ook de zenuwen in haar been zijn geraakt, zodat ze ook geen pijn voelt. "Al zou ik in glas vallen, dan zou ik dat niet voelen (…) ik ben echt drie jaar al heel erg aan het afzien", vertelt ze openhartig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lisa van EOTB wil meedoen aan Temptation met nieuwe vriend

Volgens de artsen zou ze nooit meer kunnen lopen - er was zelfs een 0% kans, maar Olivia bewees het tegendeel. Inmiddels kan ze 'gewoon' weer lopen, al blijft het gevoel uit. Omdat een klein deel van haar zenuw gespaard is gebleven, kan ze zich vooruit bewegen. Olivia: "Ik heb wel de controle over de onderkant van mijn voeten zodat ik kan staan en iets voel van evenwicht. Anders had ik echt de rest van mijn leven in een rolstoel gezeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lynn en Romey van EOTB geven tekst en uitleg over 'orgiepaleis'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!