Beeld © Instagram @evihanssen

Verliefde Evi Hanssen wil 'natuurlijk' trouwen met haar vriend

6 juli 2020 16:11

Evi Hanssen en haar vriend Kurt Loyens (51) zijn verloofd! De 41-jarige presentatrice werd gisteren ten huwelijk gevraagd, laat ze zielsgelukkig weten via Instagram.

"Gisteren kwam dé vraag"

'Gisteren kwam dé vraag', schrijft een verliefde Evi bij een aantal kiekjes van het grote moment. Volgens de presentatrice hoefde ze geen moment na te denken toen 'de liefde van haar leven' op zijn knieën ging: 'JA NATUURLIJK!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen met de borsten bloot voor docuserie over internet

Evi en Kurt werden zo'n twee jaar geleden aan elkaar gekoppeld. Evi raakte tijdens een feestje aan de praat met de beste vriendin van haar aanstaande verloofde en van het een kwam het ander. "Ik was mijn geloof in de liefde toch wat verloren. Ik rekende er alleszins niet meer op", blikte Kurt een tijdje geleden terug op hun ontmoeting in het Belgische tijdschrift NINA.

Ook Evi zei toen dat ze niet verwacht had dat de vonk meteen zou overslaan: "Ik was ervan overtuigd dat alle ‘goede’ mannen volop aan het trouwen of verbouwen waren, of nog heel kleine kindjes hadden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen poseert naakt op Instagram

Evi stapte in 2005 in het huwelijksbootje met Fred di Boni, de frontman van de Belgische groep Silverene. In 2011 ging het koppel uit elkaar. Samen kregen ze twee kinderen.