Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard sneert naar oud-Luv'-collega's: 'Gebrek aan talent'

07 juli 2020 12:22

Met haar onthullende biografie wist Patty Brard (65) op flink wat tenen te trappen. Ook haar voormalig Luv'-collega's José Hoebee en Marga Scheide bleven niet gespaard. En daar zit Patty allerminst mee, zo vertelt ze in een interview met 'Beau Monde'.

"Het liefst had ik daarin niet eens over Luv’ verteld, want ik heb geen zin in gedoe"

"Een reünie met Luv’? Voor geen geld!" is het antwoord van Patty als haar gevraagd wordt hoe ze denkt over een reünietournee. "Ook niet voor twee ton per persoon, nee. Als ik het rijtje afvink waarom ik dat zou doen - aandacht, geld, lol - dan kom ik niet ver. Ik heb het ook niet nodig."

In haar succesvolle biografie nam de presentatrice geen blad voor haar mond toen ze de situatie tussen het drietal beschreef. Nu zegt Patty daarover: "Ze hebben in de pers allebei heel lelijk gereageerd op het boek. Het liefst had ik daarin niet eens over Luv’ verteld, want ik heb geen zin in gedoe. Maar daar gingen de schrijvers niet mee akkoord.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard kan eindelijk grote liefde Antoine in armen sluiten

Ze vervolgt: "Mensen met gebrek aan talent zijn altijd uit op de macht die een ander toebehoort. Dat is precies wat er bij Luv’ aan de hand was: dat collega’s ineens het baasje willen spelen, omdat ze je artistiek niet kunnen bijbenen."

Niet alleen haar haar ex-collega's werden in het boek uitgebreid besproken, meer BN'ers passeerden de revue. Toch heeft ze nog geen boze telefoontjes gehad. "De een had er niet in willen staan, de ander vaker, weer een ander vraagt zich af waarom hij in hemelsnaam níet wordt genoemd", verklaart de presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard in tranen na bezoek buitenshuis: 'Wat een rijkdom'

Ondanks haar 65 jaar denkt Patty nog lang niet aan pensioen. Vorig jaar tekende La Brard nog een 4-jarig contract bij Talpa, maar ook het toneel lonkt. "Een theatershow gebaseerd op mijn boek zie ik wél zitten. Daar broed ik nu op", aldus Patty.

Het hele interview lees je vanaf deze week in Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!