Beeld © ANP

Martien Meiland wil niets meer met Wilfred Genee te maken hebben

07 juli 2020 14:29

Het lijkt erop dat de racisme-rel in 'Veronica Inside' flink zijn sporen achterlaat. Zelfs Martien Meiland (58) heeft namelijk laten weten dat hij niets meer met Talpa-collega Wilfred Genee (53) te maken wil hebben. Dat werd besproken in het radioprogramma van Wilfred.

"Ik wil niets met jullie te maken hebben"

In dat radioprogramma bespreken Wilfred en zijn sidekicks iedere week een ander Europees land. Ditmaal was dat Frankrijk en dan is het natuurlijk hartstikke logisch om Martien het een en ander te vragen. Maar daar was het kijkcijferkanon van SBS6 niet zo van gediend.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Angela de Jong schrijft Wilfred Genee compleet de grond in

Als Wilfred zegt dat veel mensen zich afvragen of ze nog met de Meilandjes gaan praten, zegt sidekick Niels dat dat niet gaat gebeuren. "Die willen niet", zegt hij. "We hebben hem vanmiddag gesproken. Martien had iets over een rel en dat dat voor hem wel een beetje de deur dicht had gedaan." "'Ik wil niets met jullie te maken hebben’, zoiets stuurde hij terug", vult sidekick Rick aan.

Wilfred ligt momenteel niet alleen overhoop met Martien Meiland, maar ook met zijn ooit zo trouwe kompanen René van der Gijp en Johan Derksen. Alles daarover zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!