Beeld © ANP

Angela de Jong haalt interview met Gordon flink door de mangel

7 juli 2020 14:34

Gordon (52) vertelde gisteravond in een exclusief interview hoe moeilijk het afgelopen jaar voor hem is geweest. We dachten allemaal dat hij een jaar clean was, maar niets bleek minder waar: de presentator had in corona-isolatie een enorme terugval. En Angela de Jong (44) zou Angela de Jong niet zijn als ze Gordon niet flink aan zou pakken in haar column.

"Niemand die daar hardop durfde te zeggen dat het interview dus nergens op sloeg"

Angela geeft in haar column in het Algemeen Dagblad meteen toe dat ze het verleidelijk vond om een vrolijk vileine column te schrijven over Gordon. Daar was volgens haar immers genoeg aanleiding voor. 'Te beginnen met hoe Zijne Koninklijke Aandachtstrekker kwam aanschrijden in het Concertgebouw', schrijft Angela. 

Een paar nieuwtjes konden de mening van Angela nog wel bekoren, zoals dat Gordon in zijn slechte tijd vier gram cocaïne op een avond snoof en 25 wodka-cola wegtikte. 'En dat hij ondanks al zijn goede voornemens eind mei een enorme terugval kreeg. Allemaal de schuld van de coronastress.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gordon verloor controle drank- en drugsverslaving tijdens corona

In de studio van Shownieuws zaten deskundigen alle fragmenten uit het interview aan elkaar te praten, onder wie Evert Santegoeds en Albert Verlinde. Het interview zou in eerste instantie gaan om het feit dat Gordon een jaar clean was, maar dat bleek dus niet zo te zijn. 'Niemand die daar hardop durfde te zeggen dat het interview dus nergens op sloeg omdat Gordon helemaal geen jaar clean is, want dat zou het feestje enkel verpesten', aldus Angela.

En dat Gordon aankondigde weer te gaan zingen, vond Angela ook al geen verrassing. 'Nu zijn horecazaken op hun gat liggen en zijn tv-carrière niet geweldig gaat.' Voor boze fans van Gordon is Angela niet zo bang, 'gezien het kijkcijfer van Shownieuws'.

Gordon ging een jaar geleden naar Zuid-Afrika om af te kicken van drank en drugs. Dat was een zware periode voor de presentator. In de video hieronder vertelt hij er alles over.

Het gaat Gordon na een heftige periode weer voor de wind

03:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!