Sophia en Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Farrah uit Teen Mom in opspraak na bekogelen van dochter

7 juli 2020 16:12

Het internet staat vol met pranks, memes en challenges, maar Farrah Abraham (29) sloeg de plank flink mis toen ze een viral challenge probeerde na te maken op TikTok. De 'Teen Mom'-ster vindt alle ophef zelf maar overdreven.

"Het was een online trend"

Een trofee met de tekst 'beste moeder van het jaar' zou Farrah al niet snel in haar bezit krijgen, en haar kansen worden er niet bepaald groter op. Het Teen Mom-gezicht is voor de zoveelste keer in opspraak geraakt en net als voorgaande keren heeft dat te maken met het ongepaste gedrag dat ze vertoont in het bijzijn van haar 11-jarige dochtertje Sophia. Op TikTok deed Farrah een 'viral challenge' na waarbij ze voorwerpen uit haar auto 'per ongeluk' tegen het hoofd van haar dochter aan slingert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Farrah Abraham krijgt kritiek op merkwaardige actie bij protest

Zo kan het gebeuren dat het meisje soepstengels en een hondje tegen zich aan gegooid krijgt voor het filmpje. Wanneer Farrah pardoes haar vibrator tegenkomt, bedenkt ze zich. "Nee, die doen we maar niet."

Nadat ze bakken kritiek over zich heen kreeg, besloot ze het filmpje van TikTok af te halen. "Het was een online trend", verdedigt Farrah zich tegenover Us Magazine. In de video hieronder zie je hoe anderen de challenge volbrachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de reden van Teen Mom-Farrah's derde vagina-reconstructie

"Ik vind niet dat ik me hoef te schamen om het feit dat ik mijn dochter bescherm", ging Farrah verder in haar uitleg. "Ik geef mijn dochter een opleiding. We hebben zoveel lol op TikTok. Ik vind dat ik het behoorlijk goed doe." Ze is van mening dat het niet 'cool' is hoe de moedermaffia haar belaagt, maar stelt ook dat ze het 'aankan.' Het is niet de eerste keer dat Farrah de volle laag krijgt van diezelfde maffia-tak. In januari was Sophia erbij toen Farrah een filmpje opnam in een setje rode lingerie en in 2018 liet ze haar dochter haar bezoek aan de plastisch chirurg filmen. Farrah liet toen haar billen oppompen. 

Farrah is niet de enige Teen Mom-ster die voor behoorlijk wat commotie zorgt. Ook haar tv-collega Jenelle Evans maakt de tongen los, zoals te zien is in de video hieronder.

Je leven in puin door Teen Mom?

05:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!