Nadège met de familie Meiland Beeld © Facebook Nadège

Meiland-ruzie valt Nadège zwaar: 'Ik slik nu antidepressiva'

7 juli 2020 21:53

De gezelligheid is ver te zoeken tussen Nadège en de Meilandjes. De huishoudster liet al eerder weten ontslagen te zijn door het gezin en alle banden te hebben verbroken, maar het is van kwaad naar erger gegaan voor de Française. Dat vertelt ze in een interview met 'Privé'.

"Het zijn nog steeds mensen waar ik van hou"

Nadège heeft het zwaar na haar breuk met de familie Meiland, vertelt ze aan Privé. In een interview, waarvan De Telegraaf al delen heeft gepubliceerd, laat ze weten hoe het met haar gesteld is. "Het gaat niet goed met me", vertelt ze openhartig. "Ik snap niet waarom ze dit zo hebben gedaan." Nadège heeft begrepen dat 'Martien boos op me is.' "Maar waarom?", vraagt ze zich af.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL: 'Nog geen officiële klacht ontvangen van Nadège'

De huishoudster heeft de kasteelheer geconfronteerd. "Hij spreekt slecht Frans, dus toen ik het hem vroeg kwam er geen duidelijk antwoord", legt Nadège uit. "De dag dat ik het hoorde, kwam ik gewoon om kwart voor acht in de ochtend op het kasteel aan. Normaal gesproken dronken we dan eerst een kopje koffie, maar nu deden ze heel raar." Door de coronacrisis is er geen werk op het chateau, dus Nadège kon vertrekken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nadège wordt belaagd door boze Meilandjes-fans

Het valt niet mee voor Nadège. Op Facebook uitte ze haar frustratie over de Meilandjes en dat kwam haar duur te staan. Zo geeft ze aan 'heel leuke reacties' te hebben ontvangen, 'maar ook zulke lelijke dat ik mijn pagina alweer heb opgeheven.' "Ik ben er zo van geschrokken dat ik van de huisarts antidepressiva heb gekregen", legt Nadège uit. "Het geeft zo'n naar gevoel allemaal en dat verdien ik niet. Het zijn nog steeds mensen waar ik van hou." 

Erica heeft ook gereageerd op het verhaal van Nadège en noemde haar ondankbaar. Je ziet het in de video hieronder. 

Erica Meiland vindt Nadège ondankbaar: 'Blijf lekker thuis'

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!