Martien Meiland en Wilfred Genee Beeld © ANP

Wilfred Genee reageert op Meiland-rel: 'Ik ken die man niet eens'

08 juli 2020 11:14

Wilfred Genee ligt momenteel niet alleen in de clinch met René van der Gijp en Johan Derksen, maar ook met Talpa-collega Martien Meiland. De kasteelheer zou van de week hebben aangegeven dat hij niets met hem te maken wil hebben, maar dat verhaal krijgt nu een staartje…

"Dus niemand had door dat het een grapje was?"

Wilfred en zijn trouwe sidekicks bespreken op de radio elke week een ander Europees land. Deze week staat volledig in het teken van het land waar de wijn rijkelijke vloeit en het stokbrood altijd vers uit de oven komt: Frankrijk. En zeg je Frankrijk, dan denk je natuurlijk ook meteen aan Martien Meiland. De heren stuurden de flamboyante kasteelheer dan ook een berichtje of hij in hun show wil, maar deze weigert. Sidekicks Niels en Rick deden eerder deze week alsof de Veronica Inside-rel de schuld was van zijn recatie, maar dat blijkt nu niet waar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Martien Meiland wil niets meer met Wilfred Genee te maken hebben

"Wij hadden gisteren geroepen dat Martien had terug geappt naar ons: 'Met jullie wil ik niets te maken hebben', maar dat was een geintje", stelden ze dinsdag op de radio. "Volgens mij had hij alleen teruggestuurd: 'Ik laat het even aan mij voorbijgaan. Punt.' Dat was het."

"Dus niemand had door dat het een grapje was?" springt ook Wilfred bij, die duidelijk wél op de hoogte was. "Ik ken die man niet eens (...) de humor is op dit moment ver te zoeken in dit land, hè? Iedereen is boos."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen benadrukt: géén ruzie met Wilfred Genee

Wie in ieder geval boos zijn, zijn de overige mannen van Veronica Inside. Peter R. de Vries is helemaal klaar met de VI-soap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!