Gordon Beeld © ANP

Gordon haalt uit naar alle haters na interview

08 juli 2020 16:15

Gordon (52) is er niet vies van om eens in de zoveel tijd zijn mond open te trekken om te zeggen wat hij echt van mensen vindt - daar is zijn in 2018 verschenen biografie het bewijs van. Vandaag sneert hij naar al zijn haters, want blijkbaar heeft hij op zijn interview met 'Shownieuws' heel wat negatieve reacties gehad.

"Respectloos, harteloos en meedogenloos"

Goor schrijft een pittig bericht op Instagram. 'De commentaren waren weer niet van de lucht na mijn interview. Respectloos, harteloos en meedogenloos.' Toch laat de entertainer zich niet kennen. 'Maar ik ben sterker dan dat.'

Hij laat in het midden wat voor reacties hij precies kreeg, maar de column die Angela de Jong over hem schreef was niet mals.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela de Jong haalt interview met Gordon flink door de mangel

Vorige week moest Gordon nog afscheid nemen van een goede vriend en dat zorgt ervoor dat hij het nu in een ander perspectief ziet. Toch kan hij het niet laten om nog even een sneer uit te delen. Hij vraagt zich af of iedereen net zo eerlijk zou durven zijn over hun leven, als Gordon is over zijn leven. 'Ik lach ze uit!'

Gordon gaf afgelopen maandag een interview in Shownieuws, dat voor deze ene keer omgedoopt werd tot de grote Gordonshow. Hij vertelde onder meer dat hij zijn drank- en drugsverslaving de afgelopen periode niet altijd in de hand heeft gehad. Dat wijtte hij aan de coronacrisis. "Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken." Zijn zoektocht leidde hem uiteindelijk naar KLM-huisjes gevuld met jenever en het telefoonnummer van zijn dealer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon verloor controle drank- en drugsverslaving tijdens corona

Na deze terugval ging Gordon door een diep dal. "Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had." Ondertussen heeft hij zich weer helemaal herpakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!