Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Zoontje Chantal Janzen doet zijn moeder feilloos na

08 juli 2020 17:02

Chantal Janzen (41) mag in d'r handjes knijpen, want ze heeft een ware komiek in huis gehaald. Bobby, het 2-jarige zoontje van de presentatrice, zet de boel regelmatig op stelten in huis. En dit keer omdat hij zijn moeder nadoet.

"Zo herkenbaar"

Op de babyphone ziet Chantal de gekste dingen voorbijkomen. Dit keer doet haar zoontje een toneelstukje, lijkt het. Bovendien denkt ze te weten op wie Bobby zijn theaterkunsten heeft gebaseerd. 'Ik vrees dat hij mij nadoet aan de telefoon', schrijft de presentatrice op Instagram. Chantals man Marco 'vreest niet' en 'weet het zeker', vermeldt ze erbij. 'Erg benieuwd wel wie ik hier dan aan de lijn had.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen vertelt waarheid over cosmetische ingreep

Bobby's acteerprestaties leveren behoorlijk wat gelach op onder Chantals volgers. 'Was in ieder geval een leuk gesprek', geint er eentje. 'Zo schattig', lacht een ander. 'Geweldig', 'Heerlijk kind', 'Briljant' en 'Zo herkenbaar' klinkt het verder in de reacties onder het zoete filmpje. Chantal heeft het sowieso getroffen met haar grappenmakers in huis. Haar oudste zoon James gaf eerder nog aan liever naar Lego Masters te kijken dan naar zijn moeder bij het Eurovisiesongfestival. De presentatrice vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!