Demi Lovato Beeld © ANP

Disney hield Demi Lovato tegen om eigen verhaal te vertellen

08 juli 2020 22:33

Demi Lovato is uit de school geklapt over haar tijd als Disney Channel-ster. In een interview met 'Bustle' vertelt de zangeres dat de eetstoornis waar ze in haar tijd als Disney-tienerster mee kampte als normaal werd gezien.

"Het voelde niet authentiek, dus ik koos ervoor om mijn verhaal te delen"

"Er was een moment waarop ik om me heen keek en dacht 'wauw, dit is zo angstaanjagend normaal'", vertelt Demi. Als voorbeeld geeft ze het cadeautje dat ze ooit eens voor haar verjaardag kreeg. "Watermeloen met vetvrije slagroom", in plaats van een normale verjaardagstaart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato rouwt om overleden opa

Het was een van de worstelingen waar Demi in haar tijd bij Disney mee kampte. Nadat ze in 2010 naar een revalidatiecentrum moest omdat ze zich door haar eetstoornis niet goed voelde en een van haar achtergronddansers had geslagen, wilde Demi niet meer terugkeren naar Disney Channel uit angst dat ze haar verhaal niet mocht delen met de wereld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat bedoelt Demi Lovato met geheimtaal op Instagram?

"Ik had de keuze om te praten over mijn worstelingen en anderen ermee te helpen of gewoon mijn mond te houden en terug naar Disney Channel te gaan. Het voelde niet authentiek, dus ik koos ervoor om mijn verhaal te delen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!