Annemiek Boer zoekt Vrouw Beeld © Linelle Deunk

BzV-deelneemster Annemiek heeft nóg een nieuwe liefde

09 juli 2020 11:52

De zoektocht naar de liefde was er voor BzV-deelneemster Annemiek (26) een met flink wat hobbels op de weg. Gelukkig kan ze sinds kort eindelijk vertellen dat ze haar grote liefde gevonden heeft. En die grote liefde is niet meer alleen.

Vriend Charlie is namelijk niet de enige verandering in het leven van Annemiek. Ze heeft sinds deze week een kitten met de naam Skittles en dat mag de hele wereld weten. 'Mijn kitten, Skittles! Ben zo blij met mijn muizen vanger in spe!' schrijft ze trots bij een kiekje van het beestje op haar Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw denkt nu al aan samenwonen

Haar volgers vinden dit maar wat leuk: 'Zo schattig', 'Mooi poeske' en 'Wat een droppie!' schrijven ze onder de foto. Een andere volger vraagt zich af of 'arme Charlie zeker op de tweede plek komt nu'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw stelt nieuwe vlam officieel voor

Maar haar nieuwe vlam Charlie heeft niets te vrezen, want hij en Annemiek hebben genoeg plannen samen. "Van een roadtrip in IJsland tot een strandvakantie in Griekenland, we houden alle opties open”, laat ze weten in een video. Ook op haar Instagram-pagina is Charlie het onderwerp van de dag. 'Afgelopen weekend zijn wij heel romantisch natgeregend tijdens het koeien [binnen halen]', schrijft ze verliefd bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Annemiek uit BzV heeft geoogst: dit is haar nieuwe vriend

Boer zoekt Vrouw eindigde voor Annemiek in mineur. Ze kreeg drie potentiële lovers op bezoek tijdens de logeerweek, maar daar bleef uiteindelijk niemand van plakken. Aan RTL Boulevard liet de boerin eerder al weten hoe ze haar nieuwe vlam Charlie ontmoet heeft en dat ze tot over haar oren verliefd is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!