Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland smelt door babyfoto Claire

09 juli 2020 11:58

Maxime Meiland (24) zit nog altijd op een roze wolk vanwege haar dochtertje Claire. Op Instagram deelt de modeontwerpster een foto van toen de inmiddels 2-jarige Claire net was geboren.

"Ik vind dit zo zoet"

Maxime en Claire zijn sinds de geboorte onafscheidelijk. De kleine dame schittert nu ook al drie seizoenen lang naast haar moeder en flamboyante familie in Chateau Meiland. De fans van het programma zijn helemaal verzot op haar, maar hebben haar nooit gezien als baby. Daar bracht Maxime verandering in. 'Ik vind dit zo zoet', vertelt ze lachend bij een kiekje van haar pasgeboren dochter. 'Kleine Claire.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland deelt verontrustend kiekje na een dag zonnen

Voor Maxime kwam het moederschap al jong. Hoewel ze haar zwangerschap niet had gepland, besloot ze op 21-jarige leeftijd het kindje te houden. Claires vader is al sinds de geboorte niet meer in beeld. Maxime vertelde in Chateau Meiland altijd al jong moeder te willen worden en nu ook op zoek te zijn naar een spermadonor, zodat Claire een broertje of zusje heeft. 

Een andere droom van Maxime kwam onlangs uit toen ze haar kledingcollectie lanceerde. Die roze wolk spatte wél al snel uiteen toen haar volgers opmerkten dat de kleding erg veel weg had van outfits die op AliExpress te koop waren. In de video hieronder reageert Maxime op die beschuldigingen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!