Jette van der Meij in GTST Beeld © EndemolShine / GTST

Spoiler: wordt ongeluk Laura Selmhorst fataal in GTST?

10 juli 2020 09:31

Jette van der Meij (65) kruipt al dertig jaar in de huid van haar 'GTST'-alter ego Laura Selmhorst. Vanwege het coronavirus kon de actrice haar geliefde vak een tijdje niet uitoefenen, maar inmiddels staat ze weer op de set. In 'Goede Tijden, Zomer Tijden' geeft ze alvast een aantal spoilers over het aankomende seizoen.

"Er gebeurt op dit moment iets in de serie wat bij Laura weer heel veel doet terugkomen"

Aan tafel tegenover Froukje de Both doet ze als een echte spraakwaterval de een na de andere onthulling. "Er gebeurt op dit moment iets in de serie wat bij Laura weer heel veel doet terugkomen over wat ze heeft meegemaakt, ook van haar verdriet", vertelt de actrice. "Ze gaat er een deel van verwerken en misschien hoopt ze dat ze het voor eens en altijd kan verwerken, maar dat kan natuurlijk niet helemaal." Ook vertelt Jette dat haar personage Laura een nieuwe man treft, maar of ze daar ook op zit te wachten..? 

Daarnaast heeft de 65-jarige ook nog minder leuk nieuws: Laura krijgt een ongeluk. Betekent dit het einde van haar tijd bij GTST? Ze vertelt zelf hoe het zit in deze video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon doet boekje open vertrek Inge Schrama uit GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Goede Tijden, Slechte Tijden overweegt corona-verhaallijn

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is niemand minder dan Brûni Heinke te gast om te praten over 30 jaar GTST.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!