Ruud Feltkamp in Goede Tijden, Zomer Tijden Beeld © RTL Boulevard

Alleen om déze reden zou Ruud Feltkamp terugkeren in GTST

11 juli 2020 11:35

Ruud Feltkamp (30) was jaren dé soaphunk van Meerdijk en werd aanbeden door televisiekijkend Nederland. Toch besloot de acteur in 2018 een ander pad te bewandelen en met de serie te stoppen. Toch sluit hij niet uit ooit weer terug te keren, zo biecht hij op in 'Goede Tijden, Zomer Tijden'.

"Het was echt de allermoeilijkste beslissing van mijn leven"

Ruud was pas 15 jaar toen hij zijn GTST-debuut maakte en groeide bij kijkers al snel uit tot één van de favorieten. Twee jaar geleden besloot hij een nieuw avontuur aan te gaan en uit de soap te stappen. Hierover vertelt hij in de video: "Het was echt de allermoeilijkste beslissing van mijn leven om ermee te stoppen. Acteren en films maken is mijn passie in het leven, maar dit was nodig voor mijn ontwikkeling." 

Hij gaat verder: "Als ik over tien jaar besluit: ik wil weer vast in de serie, dan zou ik daar heel gelukkig mee kunnen zijn." Maar als één persoon in het specifiek hem eerder zou vragen zou hij morgen weer op de set staan. Wie dat is vertelt Ruud in deze video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon doet boekje open vertrek Inge Schrama uit GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Maakt tweelingzus Bowien Galema haar entree in GTST?

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is niemand minder dan Brûni Heinke te gast om te praten over 30 jaar GTST.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!