Beeld © Getty Images

Victoria Beckham zegt 'definitief nee' tegen Spice Girls-reünie

9 juli 2020 15:39

Hoewel de fans van de Spice Girls niets liever willen dan Ginger, Sporty, Baby, Scary en Posh weer samen op één podium, zou Victoria Beckham (46) definitief hebben bedankt voor een reünie met haar zanggroep.

"Victoria zal altijd een Spice Girl blijven"

Het is precies 24 jaar geleden dat de Spice Girls de hitlijsten bestormden met 'Wannabe' en de rest is geschiedenis. In 2021 vindt dus het het 25-jarig jubileum van de meidengroep, maar de andere leden hoeven Victoria niet te bellen voor een reünie. Geri, Mel B, Mel C en Emma zien een nieuwe tour wél zitten. "Victoria zal altijd een Spice Girl blijven en houdt van de meiden, maar ze heeft het te druk met andere dingen om op tournee te gaan", vertelt een bron aan Daily Star Online.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Spice Girls willen nóg een keer op tour'

De overige Spice-dames deelden op Instagram hun eerbetoon aan het nummer waarmee ze beroemd werden. 'Al 24 jaar zigazig ah!' meldt Emma. 'Vriendschap kent geen einde', liet Geri weten. Mel C liet laatst nog weten aan Entertainment Tonight dat ze dolgraag weer de bühne op willen met de Spice Girls en houdt hoop dat Victoria ook van de partij zal zijn. "Daar hebben we het de hele tijd over. We zeggen telkens: 'Er komt een dag."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Victoria kreeg miljoen ondanks afwezigheid bij Spice Girls-tour'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komen de Spice Girls straks naar Nederland? De gesprekken zijn er

Mel C sprak vorig jaar nog met Veronica over een Spice Girls-reünie. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Mel C: 'Er zou weer een Spice Girls-reünie kunnen komen'

04:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!