Felicia Beeld © RTL

Temptation-verleidster Felicia kampt met gezondheidsproblemen

09 juli 2020 17:11

De 21-jarige Felicia, die afgelopen seizoen te zien was als verleidster in 'Temptation Island', is op Instagram openhartig over haar gezondheid. De 'Temptation'-babe vertelt daar te lijden aan een ernstige immuunziekte waarvoor ze de afgelopen tijd behandeld is.

"Ik blijf positief en hoop zo snel mogelijk zonder medicijnen te kunnen leven"

'De laatste tijd krijg ik veel vragen over mijn gewichtstoename en waarom ik niet meer zo actief ben op sociale media', zo snijdt ze het onderwerp aan. 'De reden hiervan is dat de ziekte Vogt-Koyanagi-Harada bij mij is geconstateerd. Dit is een immuunziekte die bij mij op mijn ogen is geslagen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lisa van EOTB wil meedoen aan Temptation met nieuwe vriend

Bij de 21-jarige begon dat met rode, geïrriteerde ogen en daarna kreeg ze last van een waas  die steeds erger werd. Op een dag kon ze helemaal niets meer zien. Omdat de ziekte een grote impact op haar leven en haar gedrag heeft, heeft ze besloten het nieuws met haar volgers te delen.

De realityster laat weten dat ze in het ziekenhuis is behandeld en drie dagen aan een infuus met prednison heeft gelegen. Felicia: 'Ik wordt hier vanaf eind januari al voor behandeld, het gaat steeds een beetje beter en daar ben ik blij mee!' Momenteel slikt ze dagelijks zeven pillen met prednison en nog een aantal andere medicijnen om ervoor te zorgen dat haar situatie stabiel blijft. 'Ik blijf positief en hoop zo snel mogelijk zonder medicijnen te kunnen leven', sluit ze optimistisch af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber uit Temptation vond beelden Arda en Eline 'pijnlijk'

Felicia had in Temptation Island een oogje op Karim, de partner van Roshina. In Temptation Gossip vertelt ze hoe het nu tussen hen gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!