Kim Kardashian en Kanye West Beeld © ANP

Grote zorgen om Kanye West nu hij president wil worden

10 juli 2020 12:53

Dat Kanye West (43) dit jaar een gooi naar het presidentschap wil doen, is niet iets waar zijn naaste familie naar uitkijkt. Zijn vrouw Kim Kardashian (39) is 'bezorgd' om zijn gedrag, aldus 'People'. De rapper slash sneakermagnaat lijdt aan een bipolaire stoornis.

"Op dit moment worstelt hij er weer mee"

Een bron vertelt dat het een lange tijd goed ging met de rapper. "In het verleden heeft hij zowel manische als depressieve periodes doorgemaakt door zijn bipolaire stoornis. Op dit moment worstelt hij er weer mee." Het zou Kim ongerust maken, aldus de bron. "Het is super stressvol voor Kim, omdat zijn gedrag onvoorspelbaar is."

De manische en depressieve periodes duren normaal gesproken een paar weken, waarna hij weer terugkeert naar zijn 'normale zelf'. "Kim hoopt dat het deze keer hetzelfde zal zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West ziet zichzelf wel zitten in het Witte Huis

In een interview met Forbes, waar de rapper vier uur lang de tijd voor nam, vertelt Kanye dat hij zijn partij de 'Birthday Party' wil noemen en dat zijn slogan 'YES!' is. "Als wij winnen, is het iedereens verjaardag." Het levert gemixte reacties op in het land, maar de rapper blijft erbij dat hij ondanks zijn geestelijke gezondheid 'niet gek is'. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!