Jessica Simpson Beeld © Getty Images

Jessica Simpson past op 40e verjaardag in 14 jaar oude jeans

10 juli 2020 12:49

De vlag kan uit bij Jessica Simpson. De realityster viert niet alleen dat ze vandaag 40 jaar is geworden, maar ook dat ze weer in haar oude jeans past nadat ze zo'n 45 kilo is afgevallen.

"Ik heb deze oude jeans veertien jaar in mijn kast laten hangen"

Jessica Simpson plaatst deelt een foto waarop ze haar oude spijkerbroek draagt. De laatste keer dat ze deze broek droeg, was toen ze 26 was. 'Ik heb deze oude jeans veertien jaar in mijn kast laten hangen. Zonder te overdrijven!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson belaagd door dierenactivisten

Vorig jaar viel Jessica in een halfjaar tijd 45 kilo af. Haar geheim? Heel veel wandelen. Ze zong natuurlijk ooit al These boots are made for walking en dat heeft ze geweten. In het begin hield ze zich aan een strikt dieet en zette ze 6000 stappen per dag, maar al snel werden dat er 14000.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson weigerde hoofdrol in The Notebook

Haar dieet bestond uit drie maaltijden per dag met twee tussendoortjes. Dit waren bijvoorbeeld een handje amandelen of sperziebonen met een beetje parmezaanse kaas. En eens in de zoveel tijd mocht ze wel een maaltijd cheaten, omdat het volgens haar trainer anders niet vol te houden is.

'Ik ben zo trots dat ik me weer mezelf voel. Zelfs op de momenten dat het onmogelijk voelde, koos ik ervoor om er harder voor te gaan', schreef ze afgelopen september op Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!