Beeld © Jean-Pierre Fourie

Boy uit Bachelorette sluit 'droomvrouw' eindelijk in zijn armen

10 juli 2020 14:00

Het leven gaat niet altijd over rozen, vooral niet als deelnemer van 'De Bachelorette'. Boy Leonidas (32) deelt op Instagram dat hij eindelijk weer herenigd is met zijn enige grote liefde. Let op: dit artikel bevat spoilers over 'De Bachelorette'.

"Het leven is mooi"

Boy is aangekomen in Madrid, waar hij zijn dochter weer in zijn armen heeft kunnen sluiten. 'Vlucht ging gelukkig helemaal prima, waardoor ik bij de vrouw van mijn dromen ben aangekomen!' vertelt de Bachelorette-deelnemer. Het vader-dochterduo gaat het weekend doorbrengen 'in de bergen, natuur en rust' om vervolgens 'de grote stad' te gaan verkennen vanaf maandag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro: 'Bachelorette-mannen bijna met elkaar op de vuist'

Het tweetal geniet 'voor nu van wat welverdiende tapas en cervezas, je kent 't wel!', verklaart Boy. Bovendien heeft de realityster een boodschap voor zijn volgers: 'Het leven is mooi, beste mensen. Laat niemand van buitenaf daar invloed op hebben. Het is jouw reis, jouw avontuur en jouw show, de rest is slechts een figurant. Focus daarom op jezelf en de mensen die oprecht van je houden en geniet vooral zoveel je kunt.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boy van De Bachelorette: 'Blij dat ik geen roos heb gekregen!'

Boys Bachelorette-avontuur is zojuist afgelopen nadat hij geen roos kreeg van Gaby Blaaser. Het was een heftige aflevering vol drama. In de video hieronder zie je hoe de bom barst tussen de kandidaten en de felbegeerde vrijgezelle influencer. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!