Beeld © FOX

Glee-actrice 'houdt hoop' dat Naya Rivera veilig terugkeert

10 juli 2020 13:52

Het ziet er niet best uit voor Naya Rivera (33). De actrice is nu al anderhalve dag vermist na een boottochtje met haar zoontje Josey (4). Haar 'Glee'-collega en grote liefde in de serie Heather Morris (33) wil niets horen over de vermoedens dat Naya is overleden.

"Het is enorm lastig om iets een plekje te geven als er nog zoveel onbekend is"

Heather en Naya waren beste maatjes in Glee en nu het erop lijkt dat 'Santana' is overleden, wil 'Brittany' het niet geloven. De Amerikaanse autoriteiten geven aan 'ervan uit te gaan' dat Naya is omgekomen nadat ze is verdronken. "Als het lichaam verstrikt is geraakt in iets onderwater, is de kans groot dat het nooit meer boven komt drijven", vertelden ze. Dat komt als een harde klap voor Heather. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-sterren reageren op vermissing oud-collega Naya Rivera

"Het is enorm lastig om iets een plekje te geven als er nog zoveel onbekend is", vertelt Heather in een statement aan E! News. "Ik houd hoop dat de reddingswerkers Naya thuis zullen brengen en dat ze snel zal herstellen. Ik weet zeker dat Naya me zou vertellen dat God een plan heeft voor alles en ook al weten we niet wat dat plan is, we moeten flink zijn en sterk blijven." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-actrice Naya Rivera spoorloos verdwenen na boottripje

Heather is niet de enige Glee-collega die heeft gereageerd op de vermissing van Naya. 'Aan het bidden', schreef Harry Shum, die Mike Chang speelde in de show, op Twitter. Chord Overstreet, oftewel Sam Evans, deelde ook zijn verdriet op het social media platform. 'Hou van elkaar en knuffel de mensen met wie het nog kan. Ik hou van je. Alsjeblieft, blijf allemaal bidden.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-actrice onthult nóg meer over gedrag Lea Michele

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-producer na ophef Lea Michele: 'Veel rotte appels in cast'

In de video hieronder zie je alles over Naya's vermissing.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!