Brooklyn Beckham en Nicola Peltz Beeld © ANP

Brooklyn Beckham vraagt vriendin na acht maanden ten huwelijk

11 juli 2020 15:54

Brooklyn Beckham gaat inderdaad trouwen met zijn vriendin Nicola Peltz. De oudste zoon van David en Victoria Beckham heeft geruchten hierover bevestigd op Instagram.

"Ik ben de gelukkigste man op de wereld"

"Twee weken geleden heb ik mijn soulmate ten huwelijk gevraagd en ze zei ja. Ik ben de gelukkigste man op de wereld", schrijft de 21-jarige Brooklyn bij een foto kort na het moment suprême. "Ik beloof dat ik de beste echtgenoot zal worden en op een dag ook de beste vader. Ik hou van je."

Victoria feliciteert het gelukkige koppel namens de hele familie. 'Het leukste nieuws! We kunnen niet gelukkiger zijn dan Brooklyn en Nicola gaan trouwen. Wens jullie zoveel liefde en levenslang geluk toe. We houden allemaal zoveel van jullie.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Beckham zegt 'definitief nee' tegen Spice Girls-reünie

De 25-jarige Nicola plaatste tegelijkertijd dezelfde foto met als onderschrift: "Je hebt mij het gelukkigste meisje ter wereld gemaakt. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven aan je zijde door te brengen." De Transformers-actrice laat ook doorschemeren dat de bewuste foto is gemaakt door haar toekomstige schoonzusje Harper.

Brooklyn en Nicola hebben pas acht maanden een relatie. Wanneer de bruiloft volgt, is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!