Sylvie Meis 2020 Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie deelt kiekjes van over the top vrijgezellenfeest

11 juli 2020 17:23

Corona mag dan roet gooien in het Italiaanse eten dat Sylvie waarschijnlijk zou laten serveren op haar sprookjeshuwelijk, dat betekent niet dat er geen vrijgezellenfeest voor haar op de planning staat. Haar vriendinnen uit Hamburg hebben haar ontvoerd voor een over the top feestje in een luxe hotel.

'Hier gaan we dan! Vrijgezellenweekend met mijn meiden', schrijft La Meis bij één van de kiekjes die ze alvast met de buitenwereld heeft gedeeld. Haar vriendinnen hebben niet alleen één van haar favoriete hotels geregeld voor het weekend, maar ook een roze limousine zodat Sylvie in stijl vervoerd kan worden. Uiteraard mag een fotoshoot niet ontbreken, zoals je op onderstaande foto's kunt zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis en verloofde zetten gigantische stap in relatie

Sylvie vertelde eerder aan het Duitse Bunte dat de huwelijksplannen vooralsnog zijn opgeschort. De twee zouden eigenlijk in juni trouwen, met Italië als locatie. Dat land is alleen zo zwaar getroffen door de coronacrisis dat dat niet zo verstandig is. "Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij", vertelt La Meis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!