Beeld © Martijn van Gelder

Kaj Gorgels had muggenzalf al klaarliggen voor Expeditie Robinson

12 juli 2020 17:57

Kaj Gorgels (29) baalt als een stekker dat de opnames van 'Expeditie Robinson' voorlopig niet doorgaan. Hij had de muggenzalf en vuursteen al klaarliggen, schrijft de presentator op Instagram.

"Ik kijk alsof iemand de laatste bitterbal van de schaal trekt"

'Ik kijk alsof iemand de laatste bitterbal van de schaal trekt. En zo kijk ik nu weer, want ik baal als een rivierkreeft met versleten knieën, helaas, de opnames van Expeditie Robinson zijn uitgesteld vanwege gezondheidsregels', schrijft Kaj bij een foto met medepresentator Nicolette Kluijver. 'De productie stond al startklaar. Ik stond mezelf al met een hogedrukspuit in te sprayen met muggenzalf, net mijn karateles om zandvlooien knock-out te meppen afgerond, ik had mijn geheime kist met krentenbollen om de kandidaten mee om te kopen al laten verschepen, ik had een vuursteen zo groot als een bouwhelm en ik ben op zangles gegaan voor de karaokeavonden met de locals, zodat ze dit jaar geen oorontsteking krijgen als ik een avondje langskom.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Expeditie Robinson voorlopig niet op de buis

Ook Nicolette is behoorlijk teleurgesteld dat de reis naar de Filipijnen, waar het 21e seizoen zou worden opgenomen, is gecanceld. "Het moment dat je je pas echt realiseert dat je Expeditie Robinson mist", schrijft ze bij een kiekje waarop ze in een plastic palmboom klimt.

RTL maakte begin deze week bekend de opnames voorlopig op te schorten vanwege de coronacrisis. De zender kijkt naar alternatieve opnamelocaties. In de video hieronder vertelt Nicolette meer over waarom het programma niet doorgaat.

Expeditie Robinson keert voorlopig niet terug

04:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!