Arda en Amber Beeld © Instagram @arda.trkr

Arda en Amber van Temptation Island kondigen zwangerschap aan

13 juli 2020 07:21

Er is groot babynieuws uit de realitywereld: Arda en Amber van het laatste 'Temptation Island' seizoen hebben op zondag aangekondigd dat ze hun eerste kindje samen verwachten. De twee delen zelfs al wanneer Amber uitgerekend is van 'Baby Türkèr'.

"Met veel vreugde in m'n hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn"

Zo zie je maar dat de liefde snel kan gaan. Terwijl het voor de buitenwereld pas een paar maanden bekend is dat de twee Temptation Island kandidaten verliefd zijn en zelfs al samenwonen, maken zij zich al op voor het volgende hoofdstuk van hun leven. Een baby. In uitgebreide Instagram berichten zijn de tortelduifjes openhartig over dit nieuwe, spannende avontuur. 

Arda: 'Well... 2020 was echt een hectisch jaar. We hebben veel ups & downs gehad allemaal. Velen van ons hebben diep gezeten, zowel financieel als emotioneel. Maar net zoals alles komt hier ook een einde aan. Ik zei dat er iets groots op komst was en dat is het ook. Er is iets op komst waardoor m'n leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in m'n hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber uit Temptation vond beelden Arda en Eline 'pijnlijk'

Amber vult het bericht van haar liefje aan. Ze vertelt dat ze niet had verwacht dat dit geluk haar gegund zou zijn. 'Not expected but oh baby what a miracle you are. Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belandde met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden, stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van drie prachtige kindjes in één klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” Twee jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelden. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen, maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber uit Teen Mom stelt Vlaamse vlam voor aan dochter

Onlangs schoof Eline aan in Temptation Gossip en daarin onthulde ze onder andere dat ze spijt heeft dat ze met Arda seks heeft gehad op tv.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!