Beeld © Getty Images

Morgan uit Temptation Island USA onthult: 'Evan is een oplichter'

13 juli 2020 13:41

In januari 2020 doofde de vlam voorgoed tussen Morgan en Evan, de twee verloofde kandidaten van het eerste seizoen 'Temptation Island USA'. Destijds leek het erop dat hij vreemdging, maar Morgan legt nu uit dat er veel meer aan de hand was.

"Het was geen relationship, maar een relationshit"

Een oplichter, manipulator, pathologische leugenaar: zomaar een paar heftige termen die Morgan gebruikt om haar ex te omschrijven. Van de sprookjesrelatie die ze hadden na hun deelname aan Temptation Island USA is helemaal niets meer over. De leugens begonnen al voordat de twee überhaupt samen het eiland verlieten. Over zijn ex Kaci, die hij tijdens het programma verliet, had hij geen goed woord over. Ze zou zijn bankrekeningen leeg hebben getrokken en zijn telefoon hebben laten afsluiten, terwijl Evan in werkelijkheid geen geld zou hebben. "Ik moest altijd voor hem betalen."

In de video, dat in twee delen is opgesplitst, doet de realityster haar kant van het verhaal. "Hij is een meestermanipulator en ik ben bang om dit te zeggen." Ze vertelt dat ze tijdens het snijden van groenten per ongeluk in haar duim sneed. Dat zou Evan verdraaid hebben door vrienden iets heel anders te vertellen. Hij zei volgens Morgan zelfs dat ze hem met bloed besmeurde. "Welke persoon dóet dat?" vraagt ze zich hardop af. "Er is geen reden om daarover te liegen. Dit (liegen) gebeurde dagelijks."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Morgan verbreekt verloving

"Hij had invloed op mijn relatie met vrienden en familie. Iedere keer als ik met hen was, voelde ik me schuldig. We hadden iedere keer ruzie als mijn moeder belde. Als mijn vrienden belden. Het was geen relationship, maar een relationshit." Zij beschuldigt hem van gaslighting: een vorm van psychologische manipulatie, waarbij de pleger erop uit is zijn slachtoffer mentaal te ontredderen.

Na een tijd kwam er een moment waarop de leugens aan het lichten zouden komen. "Je zag het aan zijn gedrag. Van september (2018) tot en met augustus (2019) was het goed tussen ons. Ik betrapte hem iedere keer op leugens, maar het waren geen grote dingen." Vanaf augustus veranderde alles toen de grote leugens aan het licht kwamen. Je hoort het hele verhaal in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze uitkomst van Temptation Island USA hadden we niet voorspeld

In de tweede video onthult Morgan nog meer leugens over haar voormalige vlam. In de 47 minuten tellende video vertelt ze alles wat volgens haar het einde van hun relatie betekende. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!