Beeld © Getty Images/ITV

Voormalige Human Ken Doll wil dolgraag moeder worden

13 juli 2020 15:36

Tijdens een interview met 'This Morning' vertelde Rodrigo Alves (36), oftewel de voormalige Human Ken Doll, dat ze graag haar naam wil laten veranderen, nadat ze bekendmaakte transgender te zijn. Bovendien wil ze graag een baby in haar armen.

"Ik zie mezelf een baby verzorgen en met iemand zijn die me accepteert voor wie ik ben"

Als de Human Ken Doll wist Rodrigo behoorlijk wat aandacht te trekken, maar haar leven ziet er tegenwoordig heel anders uit. Na vele tripjes naar de plastisch chirurg is ze nog eens een grote verandering ondergaan. Rodrigo liet weten transgender te zijn en voortaan als vrouw door het leven te gaan. Daarom wil ze nu ook haar naam veranderen naar Jessica. "Ik ben een ontwikkeling ondergaan als mens. Ik ben geboren als transgendervrouw", legt ze uit bij het tv-programma This Morning

Jessica bij 'This Morning'
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Human Ken Doll blijkt transgender en is nu Barbie Doll

"In de jaren dat ik bekend werd, vocht ik tegen het feit dat ik me altijd al een vrouw heb gevoeld", vertelt Jessica verder. Bovendien heeft ze grootse toekomstplannen. "Ik zou graag een kind willen. Ik zie mezelf een baby verzorgen en met iemand zijn die me accepteert voor wie ik ben." Ook staan er nog een paar operaties op de planning. "Ik moet nog twee of drie keer onder het mes om mijn transitie volledig af te ronden. Daarna ben ik voorgoed klaar met plastische chirurgie. Er is maar zoveel dat je lichaam aankan." 

Rodrigo, ofwel de Human Ken Doll, werd bekend door de gigantische transformatie die zij onderging om eruit te zien als een barbiepop. Inmiddels is plastische chirurgie ook onder jongeren enorm populair. Het aantal behandelingen bij jongeren tussen de 18 en 25 jaar is de afgelopen jaren zelfs verdubbeld. Je ziet het in de video hieronder. 

Jongeren spuiten zich massaal vol bij plastisch chirurg: 'Zorgelijk'

05:46