Jolien en Herbert van Temptation Island Beeld © Instagram @jolienliisa_

Deze Temptation Island-koppels bezegelden hun liefde met een baby

18 juli 2020 14:09

Als je de ultieme liefdestest van 'Temptation Island' als koppel overleeft, dan heb je de potentie om voor altijd bij elkaar te blijven. Niet zo gek dat er na het programma door de tortelduifjes de volgende stap wordt gezet: een gezin stichten. Zo kondigden Arda en Amber onlangs aan dat ze hun eerste kindje verwachten. Maar welke koppels gingen hen al voor?

Regilio en Kirsten (2016)

Laten we beginnen met de eerste Temptation Island-baby. Regilio en Kirsten waren het enige koppel dat in 2016 de ultieme relatietest wist te overleven. Hun liefde werd bekroond met de komst van Genaï in november 2016. In juli 2019 werd hun gezin uitgebreid met de komst van Javen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Regilio en Kirsten verwelkomen tweede kindje

Jolien en Herbert (2017)

Het spraakmakende koppel uit België overleefde Temptation Island ternauwernood. Daar mag Herbert vooral Jolien dankbaar voor zijn, want zij heeft veel van zijn daden moeten vergeven om de relatie door te kunnen zetten. Momenteel bevinden ze zich in een heel andere situatie, sinds november 2018 zijn ze de trotse ouders van Emilio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jolien en Herbert verwelkomen Temptation Island-baby

Channah en Quentin (2019)

Het veelbesproken koppel Channah en Quentin gooide al hoge ogen tijdens hun deelname aan het programma Ex On The Beach. Nadat ze als koppel het strand verlieten, werd het tijd voor iets serieuzers: een deelname aan de VIP versie van Temptation Island. Er was alleen een klein probleem, want Channah ontdekte vlak voor vertrek dat ze zwanger was. Uiteindelijk brak het koppel hun deelname voortijdig af, zodat ze in alle rust kon genieten van haar zwangerschap. Tiger Travis werd in oktober 2019 geboren. Momenteel is Channah in verwachting van haar tweede kindje met Quentin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah Koerten heeft veel pijn tijdens tweede zwangerschap

Rodanya en Morgan (2019)

Ondanks dat Rodanya en Morgan het liefdesavontuur niet overleefden samen, bleven ze elkaar na de opnames van Temptation Island opzoeken. Niet zo gek dat het groot nieuws was toen Rodanya even later haar zwangerschap aankondigde. Want wie is toch de vader? Is het ex Morgan, of toch verleider Danicio? Het bleek Morgan te zijn en in januari 2020 beviel ze van hun prachtige zoon Levay.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rodanya deelt gelukkig familiekiekje met Morgan en Levay

Melissa en Gianni (2020)

Op het moment van publiceren is de baby nog niet geboren, maar Melissa en Gianni mogen niet in dit rijtje ontbreken. Voordat Zach voet op Temptation Island zette, waren zij degenen die voor de krantenkoppen zorgden. Want een telefoon meesmokkelen naar een programma waar het ten strengste verboden is om contact te hebben met je geliefde? Daar kom je niet mee weg. Melissa was maar wat blij dat ze het programma kon verlaten, om niet veel later haar zwangerschap met Gianni aan te kondigen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gianni en Melissa onthullen het geslacht van hun baby

Ferry Doedens sprak destijds de zwangere Channah over haar relatie met Quentin. Daarbij werd ze behoorlijk emotioneel, zoals je in onderstaande video kunt zien.

Temptation Gossip: 'Het is uit tussen mij en Quentin'

09:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!