Beeld © Nickelodeon

Jamie Lynn Spears hoopt dat dochter Zoey 101-rol overneemt

13 juli 2020 15:50

Als het aan Jamie Lynn Spears (29) ligt, wordt er een reboot gemaakt van haar succesvolle Nickelodeon-serie 'Zoey 101'. De castingafdeling van de zender hoeft niet ver te zoeken, want het zusje van Britney heeft de ideale vervanger al gevonden.

"Misschien kan zij de jongere Zoey spelen"

Zoey 101 betekende de doorbraak voor Jamie Lynn, die daarvoor vooral bekend stond als het zusje van popster Britney. Nu er aan een reboot gewerkt wordt, hoopt de Nickelodeon-ster dat haar 12-jarige dochter Maddie er onderdeel van uit kan maken. "Misschien kan zij de jongere Zoey spelen", vertelt Jamie Lynn aan Entertainment Tonight. Ze was zelf ook pas 11 toen ze voor het eerst een rol bemachtigde. Op haar 16e werd ze zwanger van Maddie, waarna ze haar spullen kon pakken bij de kinderzender. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jamie Lynn Spears onthult groot familiedrama

"Het is heel gek om mijn 12-jarige dochter te zien en te bedenken dat ik op die leeftijd al een eigen serie had", gaat Jamie Lynn verder. "Het is bizar, ik kan het me niet meer voorstellen." Voorlopig is het in ieder geval niet mogelijk, de reünie van Zoey 101 laat nog wel even op zich wachten. "Het is moeilijk tijdens de quarantaine (...) We zijn nog altijd volop in gesprek hoe we het verhaal willen voortzetten. We willen dat het goed wordt." Wanneer de revival te zien zal zijn, is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jamie Lynn Spears hint op reboot Zoey 101

Met Jamie Lynns zus Britney lijkt het niet zo lekker te gaan en haar fans maken zich grote zorgen om haar. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!