Naya Rivera Beeld © Instagram @nayarivera

Naya Rivera stuurde foto van zoontje vlak voor verdwijning

13 juli 2020 18:51

Vlak voordat Naya Rivera (33) tijdens een boottochtje met haar zoontje verdween, maakte ze een foto. Deze foto hielp de politie bij de zoektocht naar het lichaam van de vermiste actrice. De foto werd negentig minuten voordat de politie Naya's vierjarige zoontje Josey alleen op de boot aantrof gemaakt.

"Het kan zijn dat ze heeft geprobeerd de boot achterna te zwemmen"

Sinds de vierjarige Josey alleen op een boot werd aangetroffen in Lake Piru in Californië, zoekt de politie naar Naya Rivera, die bekend is geworden door haar rol als Santana Lopez in Glee. Amerikaanse autoriteiten gaan er vanuit dat Naya is verdronken. Door het troebele water in het meer is het voor de politie extra moeilijk om de zoektocht uit te voeren. 

Op de foto die de politie nu in handen heeft, staat Josey. Op die foto is een inham te zien, dus de politie weet nu in ieder geval dat Naya daar is geweest. De lokale politie vermoedt dat er een sterke wind was terwijl Naya in het water aan het zwemmen was. "De bootjes zijn heel licht, en wanneer ze een duw krijgen, kunnen ze snel wegdrijven. Het kan zijn dat ze heeft geprobeerd de boot achterna te zwemmen, en het toen is misgelopen", vertelt de plaatselijke sheriff. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Politie zoekt in hutjes in de hoop Naya Rivera te vinden

Veel fans en bekenden van de actrice wilden naar het meer komen om mee te zoeken, maar de sheriff vroeg hen dat niet meer te doen. Het terrein is volgens hem erg gevaarlijk.

En de video hieronder zie je alles over de vermissing van Naya Rivera.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!