Beeld © Instagram @yolanthecabau

Volgers Yolanthe maken wéér lelijke opmerkingen over Xess Xava

14 juli 2020 11:15

Yolanthe Cabau (35) heeft haar kookpunt bereikt. De actrice is het meer dan zat dat haar volgers haar zoontje Xess Xava (4) blijven treiteren op haar social media-accounts en slaat terug.

"Wat een lelijke opmerking!"

Pestgedrag wordt niet getolereerd op het Instagram-account van Yolanthe. De Fuck de Liefde-actrice plaatste een zoete foto met haar zoontje, maar naast veel lieve reacties kwamen er ook behoorlijk wat onaardige voorbij. 'Mama houdt zoveel van jou!' schreef ze bij het kiekje met Xess. Maar toch kan een volger het niet laten om de vraag te stellen: 'Is het een jongen of meisje?.' 'Het is een jongen!' reageert Yolanthe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum sluit zich aan bij Yolanthe in nieuwe film

De opmerking levert een stortvloed aan reacties op. 'Alsof je niet weet dat het een jongen is', laat één iemand achter. 'Wat een lelijke opmerking!' vindt een ander. Maar degene die het plaatste vindt het niet onterecht: 'Ik ben op en top vrouw en zal mijn kind er nooit zo bij laten lopen. Is mijn mening.'

Een andere volger vindt dat Xess 'eens naar de kapper' gestuurd moet worden. Ook dat valt niet in goede aarde. 'Weer zo eentje die in de jaren vijftig is blijven hangen en niet verder komt dan 'jongens hebben kort haar, meisjes hebben lang haar'', zo denkt één volger erover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe staat achter biografie ex Wesley: 'Ik ben blij voor hem'

Verder lijkt Yolanthe niet wakker te liggen van de online haters. Bovendien zijn er vooral positieve reacties op de schattige Xess. Een kleine greep: 'Jullie hebben dezelfde glimlach', 'Wauw, wat een prachtkind', 'Niet te doen, zo schattig allebei' en 'Dezelfde prachtige ogen'.

Yolanthe heeft een heftig jaar erop zitten. Haar huwelijk met Wesley Sneijder liep op de klippen. In de video hieronder vertelt ze waarom ze een hereniging met de oud-voetballer niet ziet zitten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!